Kjøttpudding med soppstuing

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Hverdagens travle tidsskjema krever av og til noen enkle løsninger. Denne enkle retten passer for deg med mye på tapetet og som av og til trenger enkle løsninger på kjøkkenet. Kjøttpudding er digg!

Ingredienser

  • 1 pk kjøttpudding
  • 1 stk brokkoli
  • 500 g frisk sjampinjong eller annen sopp
  • 1 stk finhakket løk
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 dl matfløte
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kok brokkoli i lettsaltet vann.
  2. Skjær kjøttpudding i skiver og stek dem i en stekepanne. 
  3. Del sopp i båter og stek den godt sammen med finhakket løk. Ha på salt og pepper og hell over fløte. La det koke i noen minutter under omrøring til du får en tykk saus. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.