Kjøttkaker med sydlandsk vri

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Sett smak på kjøttkakene! Med syrlig saus og pasta blir det garantert en uvant middag.

Ingredienser

  • 600 g kjøttkaker
  • 300 g fullkornpasta
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 1 dl balsamicoeddik
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Skjær sopp i båter. Stek dem i en stekepanne til de er nesten ferdigstekte. Ha på balsamico og tilsett kjøttkakene. La alt steke på svak varme, under lokk, til kjøttkakene er varme.
  3. Bland sammen salat og pasta. Ha på kjøttkakeblandingen.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.