Karrikoteletter med potet- og grønnsaksmos

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Karrikoteletter er en gammel klassiker som fortjener å løftes frem i lyset igjen. Lettvint og god hverdagsmiddag!

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 stk eple i små terninger
  • 4 ss revet hvitost
  • 1 ts karri

Potet- og grønnsaksmos:

  • 4 stk potet
  • ca. 100 g frossen grønnsaksblanding
  • ca. 2 dl melk
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

  1. Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem i margarin 2-3 minutter på hver side på middels varme.
  2. Bland eple, revet ost og karri. Fordel dette på toppen av kotelettene i pannen. Legg på lokk. Etterstek på svak varme til osten har smeltet litt.
  3. Skrell poteter og del dem i biter. Kok dem noen minutter og tilsett grønnsaksblandingen. Hell av kokevannet når grønnsakene er møre. Mos poteter og grønnsaker. Spe med melk til passe konsistens. Smak til med salt og pepper.

Server karrikoteletter med hjemmelaget potet- og grønnsaksmos.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.