Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Karbonadesmørbrød med speilegg

Karbonade med speilegg

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 1 ss margarin eller smør
  • 4 stk. karbonade
  • 2 stk. egg

Til smørbrødet:

  • 2 skiver brød
  • 4 blader crispisalat
  • 4 skiver sylteagurk
  • 1 stk. tomat i skiver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Karbonade med speilegg, eller patentsmørbrød som det også blir kalt, er en god gammel norsk klassiker. Aller best smaker det med hjemmelagete karbonader av grovmalt norsk storfekjøtt, men du får et dugandes smørbrød med «karbis» fra butikken også. Et perfekt stekt egg på toppen er prikken over i’en. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 1 ss margarin eller smør
  • 4 stk. karbonade
  • 2 stk. egg

Til smørbrødet:

  • 2 skiver brød
  • 4 blader crispisalat
  • 4 skiver sylteagurk
  • 1 stk. tomat i skiver

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 18.04.2024 11:51:16