Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kamskjellspyd med spekeskinke

Kamskjellspyd med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 12 skiver spekeskinke
  • 12 stk. kamskjell
  • 1 ss olivenolje
  • 1 dl reddikspirer eller andre spirer
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kamskjell har en deilig sødme, og i kombinasjon med salt spekeskinke er dette en nydelig liten forrett. Grill dem raskt, eller stek dem i litt olje i stekepannen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 12 skiver spekeskinke
  • 12 stk. kamskjell
  • 1 ss olivenolje
  • 1 dl reddikspirer eller andre spirer

Slik gjør du

  1. Tørk godt av kamskjellene og fjern den harde delen av muskelen som ofte sitter igjen.
  2. Surr en skive spekeskinke rundt hver kamskjell, og træ dem på grillspydene slik at spekeskinken blir låst.
La grillspydene ligge litt i vann før du bruker dem, da vil de ikke ta fyr på grillen.
  1. Grill kamskjellspydene raskt på begge sider over høy varme. Det er bedre at de er rå inni enn at de er for mye stekt. Du kan også steke kamskjellene i en varm stekepanne i omtrent ett minutt på hver side. Dryss over litt salt og pepper.

Server med en gang. Drypp over noen dråper god olivenolje og pynt med små, friske spirer.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB12 25.04.2024 23:39:34