Julewraps

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Potetlomper med julepølse og fargerike grønnsaker er en knallgod og superkjapp rett som hele familien vil like. Varier retten med de grønnsakene du har for hånden og bytt gjerne ut salsasausen med en god sennep!

Ingredienser

  • 500 g medisterpølse
  • 2 ss olje til steking
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
  • 2 dl lettrømme
  • 1 glass lite salsa
  • 8 stk lefse eller avlang lompe

Slik gjør du

Du trenger: Medisterpølser, olje, cherrytomater, salatblanding, mais, lettrømme, salsa og lomper eller lefser.

1. Del pølse i fire, så i to på langs og fjern skinnet. Skjær hver halvdel i tynne skiver på skrå.

2. Stek pølsebitene i en stekepanne med olje på middels varme til de får en gyllen farge.

3. Fordel salat, mais, halve tomater  og rømme på lefsene. Ha på pølser og salsa, brett sammen og server.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.