Julewok

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Vossakorv er en grov pølse med masse smak og som gir mange av oss matglede i disse juletider. I en travel førjulstid passer den også utmerket i en wok som denne. Ferdig på 10 minutter.

Ingredienser

  • 500 g vossakorv
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk strimlet kinakål
  • 2 stk eple i båter
  • 1 stk rødløk i båter
  • 12 glass jalapeño
  • 1 pose ferdig woksaus

Slik gjør du

Du trenger: Vossakorv, olje, kinakål, epler, rødløk, jalapeño og woksaus.

1. Del pølse i fire og deretter i to på langs. Dra av skinnet.  Skjær hver halvdel i tynne skiver på skrå.

2. Varm olje i en wokpanne og fres pølsestrimlene raskt til de er pent gylne. Legg dem over på en tallerken. Fres grønnsaker, eple og jalapeño raskt i pannen.  

3. Ha pølsestrimlene tilbake i wokpannen og tilsett saus. La det hele bli gjennomvarmt.

Deilig wok med sprø grønnsaker og en herlig julesmak klar til servering.

Server gjerne med ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.