Grillspyd med svinefilet, fersken og purre

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Moro med grillspyd! Det gir mulighet for å komponere den retten du gjerne vil ha. Vårt forslag her er svinekjøtt med frukt og grønt. Bønnesalat med mynte er så godt til!

Ingredienser

  • 800 g indrefilet av svin (gjerne marinert)
  • 4 stk fersken
  • 1 stk purre
  • 100 g hakkede hasselnøtter
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Bønnesalat med mynte:

  • 1 boks salatbønner
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 1 stk grovhakket vårløk
  • 2 ss finhakket frisk mynte
  • 112 dl olivenolje
  • saften av 1 stk sitron
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Skjær kjøttet i 2x2 cm. Har du ikke marinert kjøtt, ha på salt og pepper.

2. Del fersken og purre i like store biter som kjøttet. Tre på grillspydene med lagvis kjøtt, fersken og purre – 3-4 biter av hver på hvert spyd.  (Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd).

3. Skyll bønnene og bland dem med resten av ingrediensene til bønnesalaten. Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.

4. Grill spydene på sterk varme i 3-4 minutter.

Server grillspyd med bønnesalat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.