Grillet svinebog med grønnsakspakker

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Svinebog skåret i skiver er ypperlig til grilling. Her serverer vi den med deilige grønnsaker som er dampet i folie på grillen.

Ingredienser

  • 800 g bog av svin i skiver
  • 1 ss grillolje til pensling
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper

Grønnsakspakker:

  • 2 stk store persillerot
  • 1 pose knaskerøtter (à 250g, event. små vanlige)
  • 1 pk sukkererter (à 250g)
  • 1 ss olje
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skrell persillerot, og del dem i staver. Del gulrot i to. Legg alle grønnsakene på et ark aluminiumsfolie, 30-40 cm. Ha på olje, salt og pepper.
  2. Pakk folien sammen og grill pakken i ca. 10 minutter.
  3. Pensle skiver av svinebog med grillolje, og krydre med salt og pepper.
  4. Grill skivene på sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Grill så videre på indirekte varme i ca. 10 minutter.  La kjøttet hvile noen minutter før servering. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.