Grillet kylling med lun salat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Lag en lun salat med paprika, løk, asparges, stilkselleri og eple. Salatblanding med nøtter og frø setter en ekstra spiss på den lune salaten. Supert tilbehør til grillet kylling.

Ingredienser

  • 1 stk grillet kylling (850 grams råvekt) , delt i 4-8 biter

Lun salat:

  • 1 stk rød paprika
  • 6 stk grønn frisk asparges
  • 1 stk rødløk
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk grønt eple
  • 1 ss olje
  • 2 ss nøtte- og frøblanding til salater

flaksalt

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Varm kyllingbitene i stekeovn ved 200 °C i 15 minutter.

2. Del grønnsakene i passe store biter og stek dem i stekepanne med olje i 2-3 minutter. Dryss over nøttemiks og flaksalt. Grønnsakene smaker best når de fortsatt er sprø.

Server kyllingretten med kokt ris og søt chilisaus eller pesto.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.