Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Alternativer til ventepølse

Grillet asparges i pålegg

Ingredienser

porsjoner
  • 16 skiver løvtynn pastrami
  • 16 stk. frisk grønn asparges
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 ts grovmalt pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Herlig sprø asparges på grillen, er et godt alternativ til ventepølsa.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 16 skiver løvtynn pastrami
  • 16 stk. frisk grønn asparges
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 ts grovmalt pepper

Slik gjør du

  1. Skjær av ca. 1 cm på den nederste, litt grovere delen på aspargesen.
  2. Vend så aspargesen i olje og dryss over med salt og pepper.
  3. Legg på grillen like før servering, og la den få en gyllen farge. Grilles totalt i 3-4 minutter slik at den fremdeles er sprø og crispy. Surr en skive pålegg rundt hver asparges når de er ferdig grillet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 20.04.2024 10:06:29