Grillet asparges i pålegg

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Herlig sprø asparges på grillen, er et godt alternativ til ventepølsa.


Foto:
 
MatPrat

Ingredienser

  • 16 skive løvtynn pastrami
  • 16 stk grønn frisk asparges
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts flaksalt
  • grovmalt 12 ts pepper

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Skjær av ca. 1 cm på den nederste, litt grovere delen på aspargesen.

2. Vend så aspargesen i olje og dryss over med salt og pepper.

3. Legg på grillen like før servering, og la den få en gyllen farge. Grilles totalt i 3-4 minutter slik at den fremdeles er sprø og crispy. Surr en skive pålegg rundt hver asparges når de er ferdig grillet.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.