Grillede kyllinglår med kikertsalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Grillet kylling blir man aldri lei. Det gjelder bare å finne variasjoner i tilbehøret. Her har du en knasende sprø og fargerik salat som passer godt til kyllingen. Med presset sitronsaft som dressing holdes dessuten kaloriinnholdet på et beskjedent nivå.

Ingredienser

  • 6 stk grillet kyllinglår

Paprika- og kikertsalat:

  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 14 stk rødløk
  • 1 dl hakket bladpersille
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • saft av 12 stk sitron

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Legg grillede kyllinglår i en ildfast form og varm dem i ovn på 200 °C i 15-20 minutter.

2. Bland kikerter med finhakket løk, persille og tynne strimler rød paprika. Smak til med litt presset sitronsaft.

Server gjerne retten i følge med godt brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.