Gresk omelett

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Du finner alltids noe i kjøleskapet eller matskuffen som kan kombineres med egg i en omelett eller eggepanne. Et par artisjokker, litt fetaost og paprika blir til en deilig, gresk omelett.

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 4 ss vann
  • 12 ts
  • 14 ts pepper
  • 25 g fetaost i biter
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 stk hermetiske artiskokker i biter
  • 14 stk finhakket rød paprika
  • 1 ss margarin

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Bland inn fetaost og persille.
  2. Fres artiskokk og paprika i litt margarin.
  3. Hell i eggeblandingen og trekk den stivnede røren inn mot midten. La omeletten steke noen sekunder før den brettes dobbelt.

 Server gresk omelett med en god salat.

I stedet for å brette omeletten dobbelt kan du legge over lokk og la omeletten stivne som en eggepanne ved svak varme.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.