Gratinerte pølser

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Her er en original måte å variere pølse i brød på! Sett fram et utvalg av gode pølsetilbehør og la hver enkelt mekke sine favorittpølsekombinasjoner. Det er utrolig hva som kan få plass i et pølsebrød!

Ingredienser

  • 8 stk grillpølse eller annen pølse
  • 8 stk pølsebrød
  • 1 stk hakket løk
  • 1 boks hermetiske maiskorn , stor
  • 2 dl revet hvitost

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225° C. Legg pølser i brød i en ildfast form.
  2. Strø hakket løk og mais, eller det tilbehøret du har lyst på, over hver pølse.
  3. Strø over revet ost, og gratiner i ovnen på 225° C i ca. 15 minutter.
Våre forslag til tilbehør: Hakket løk, hakket tomat, paprika, chili, agurk, purre, hvitløk, mais, syltet løk, relish, jalapeno, sennep, agurkmix, pesto, rømme og hva fantasien og lysten tilsier.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.