God restepai

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

I vår restepai er det brukt bacon, kokt skinke og grillet kylling, men du kan gjerne bruke andre kjøttrester som du har i kjøleskapet ditt.

Ingredienser

  • 1 pk ferdig paideig

Fyll:

  • 50 g bacon
  • 50 g kokt skinke
  • kjøtt fra 1 stk grillet kyllinglår
  • 5 stk egg
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 6 stk rød cherrytomat
  • 200 g hvitost
  • 2 ss hakket frisk basilikum eller andre urter (kan sløyfes)

Slik gjør du

1. Trykk deigen forsiktig ned i en paiform og stek den etter anvisning på pakken.

2. Skjær kjøttrestene i biter og legg dem i paiskallet. Bland egg, melk, salt og pepper og hell over fyllet.

 3. Dryss over revet ost. Legg cherrytomater i skiver og basilikum på toppen. Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til den er gyllen og eggeblandingen har stivnet.

Server gjerne paien med en frisk salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.