Foliegrillet kyllingfilet med urter

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Kyllingfilet er alltid mørt og egner seg perfekt på grillen. Ved å pakke fileten inn i folie sammen med litt smør og urter får alle de gode smakene utvikle seg, og når de blir åpnet vil den deilige duften spre seg rundt bordet.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 4 ss smør
  • 4 ss hakket frisk timian eller andre friske urter
  • 2 stk strimlet vårløk
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 stk maiskolbe , delt i to
  • 2 stk tomat i båter

Slik gjør du

1. Lag fire foliepakker med kyllingfilet, smør, oppdelt vårløk og urter.

2. Pakk sammen foliepakkene og legg dem over på grill, ca. 15-20 minutter. Flytt pakkene fra varmt til middels varmt under grilltiden, pass på at det ikke blir for varmt.

3. Grill samtidig maiskolbene rett på grillen.

Server kylling- og grønnsakspakkene med grillet mais og gjerne kokte nypoteter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.