Entrecôte med aubergine og squashform

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Lag hele middagen på grillen. Her viser vi en ny måte å lage tilbehør på grillen.

Ingredienser

  • 700 g entrecôte av storfe
  • 2 ss olje til pensling
  • 12 ts peppermiks
  • 12 ts salt

  • 2 stk aubergine
  • 2 stk grønn squash
  • 2 ss olje
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 ts provencekrydder
  • 125 g naturell fetaost

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Skjær aubergine og squash i 1 cm tykke skiver. Pensle dem med olje og grill dem i ½ minutter på hver side. Legg dem over i en ildfast form i takstenmønster.
  2. Krydre med salt, pepper og provencekrydder. Strø over smuldret fetaost. Sett den ildfaste formen på grillen og legg på lokket. La det stå i ca. 10 minutter.
  3. Pensle entrecôtene med olje og krydre med peppermix. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen). Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.