Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eggesalat med vårløk

Eggesalat med vårløk

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 2 ss seterrømme
  • 2 ss majones
  • 3 ts sennep
  • 2 stk. finhakket vårløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket sylteagurk
  • 1 ts tabasco
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eggesalat er deilig som fyll i baguetter, sandwich og bagels. Kan også serveres som en liten forrett i små skåler av salatblad eller i en skål på koldtbordet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 2 ss seterrømme
  • 2 ss majones
  • 3 ts sennep
  • 2 stk. finhakket vårløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket sylteagurk
  • 1 ts tabasco
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Eggesalaten kan spises med en gang, men har godt av å stå minst en time i kjøleskap for at smakene skal sette seg ordentlig og at konsistensen skal bli optimal. Den holder seg godt i kjøleskapet i 4-5 dager.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 12:29:17