Eggerøre med grønnsaker og ost

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne eggerøren er nesten som en slags rørt omelett. Friske tomater og brød ved siden av gjør at denne retten passer til alle døgnets tider.

Ingredienser

  • 1 stk rødløk
  • 2 stk rød paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 12 ts kvernet pepper
  • 8 stk egg
  • 75 g ferdigrevet ost
  • 1 pk cherrytomat
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 4 skiver brød

Slik gjør du

1. Skrell løk. Finhakk løk og paprika. Varm en stekepanne på middels varme, tilsett oljen.

2. Stek løken og paprika, og tilsett salt og pepper. Stek i ca 6 minutter til grønnsakene har blitt litt møre. 

3. Pisk eggene lett og tilsett dem i pannen. Rør til du får en fin eggerøre. Ta av pannen av varmen og tilsett osten, rør til den har smeltet.

4. Del opp tomatene. Ha tomatene og persillen i og rør forsiktig rundt. Server med en salat og ristet brød ved siden av. 

 

Hvordan lage eggerøre:

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.