Eggepanne med squash

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En eggepanne proppfull av fargerik squash er lett og god mat, og ferdig på under 20 minutter. Server gjerne med salat og brød.

Ingredienser

  • 6 stk egg
  • 6 ss vann
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 12 stk gul squash
  • 12 stk grønn squash
  • 12 stk rød paprika
  • 1 stk rød chili
  • 112 dl hvitost
  • 1 ts margarin til steking

Slik gjør du

1. Pisk sammen egg, vann, salt og pepper.

2. Hell eggeblandingen i en middels varm stekepanne.

3. Fyll pannen med squash skåret i skiver, paprika og chili i tynne ringer. Ha revet ost på toppen og la panneretten stivne under lokk.

Server gjerne litt blandet salat og brød til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.