Eggepanne med kylling

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En saftig eggepanne er en rask og deilig middag. Server med salat og godt brød, og du har et fullverdig måltid. Pannen kan serveres både varm og lun, og passer godt på tapasbordet eller som en liten kveldsrett.

Ingredienser

  • 2 stk stekt kyllingfilet eller like mye rester av kylling/kalkun
  • 6 stk egg
  • 6 ss vann
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 100 g sopp i skiver
  • 100 g frisk spinat
  • 100 g brie eller gjerne cheddar

Tomatsalat:

  • 3 stk tomat
  • 12 stk rødløk
  • 2 ss finhakket frisk basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • 14 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Pisk sammen egg, vann, salt og pepper. Skjær kyllingkjøttet i strimler.
  2. Fres sopp og kylling i margarin eller olje i en stekepanne. Hell over eggeblandingen og senk varmen.
  3. Trekk eggeblandingen inn mot midten av pannen slik at den bløte massen kommer i kontakt med varmen.
  4. Dryss over spinat og ost og sett på et lokk. La pannen stå på svak varme til eggemassen har stivnet og osten har smeltet.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.