Eggepanne med brokkoli

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Eggepanne er genial hverdagsmat som åpner opp for å bruke det du skulle ha i kjøleskapet. I denne eggepannen har vi brukt rause buketter med brokkoli og toppet herligheten med spekeskinke, cherrytomater og ruccula. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Torsk med spekeskinke.

 

Eggepanne er helt genial hverdagsmat som åpner opp for å bruke det du skulle ha i kjøleskapet. Denne varianten med blant annet brokkoli og spekeskinke er enkel og veldig veldig god.  

Ingredienser

  • 8 stk egg
  • 1 dl matfløte
  • 1 ts salt
  • 1 stk brokkoli
  • 12 pakke ruccula
  • 4 skive spekeskinke
  • 1 pakke rød cherrytomat

Slik gjør du

  1. Del brokkoli i små buketter. Kok opp vann, ha i salt og kok bukettene i 2 minutter. Sil av vannet og avkjøl dem i kaldt vann.
  2. Knekk egg i en bolle, ha i fløte og salt, og pisk lett sammen.
  3. Ha margarin i en middels varm panne. Hell i eggeblandingen når margarinen slutter å bruse.
  4. Legg på brokkoli når eggepannen har stivnet noe. Legg over et lokk og la pannen stå på svak varme til eggene har stivnet.
  5. Legg på spekeskinke, halve cherrytomater og rucculasalat før servering. 

Server med noen gode skiver av eltefritt grytebrød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.