Egg på tomatconcassé

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Egg og tomat er bestevenner! Concassé betyr rett og slett grovhakket. Grovhakkede tomater som freses sammen med løk, hvitløk og persille kan prydes med det fine navnet og serveres med halve, smilende egg og godt brød. 

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 2 ss olivenolje
  • 2 båt hakket hvitløk
  • 2 stk hakket sjalottløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 3 ss hakket frisk kruspersille
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Kok egg 6-8 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to.
  2. Varm olje i en stekepanne og la hvitløk, løk og persille frese et par minutter.
  3. Hakk tomat og fres videre i ca. fem minutter. Smak til med salt og pepper.
  4. Legg på fat eller i form. Legg eggene oppå tomatene. Server varmt.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.