Egg på spinatseng

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En enkel, mettende og fargerik middag for travle dager.

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 1 pk frossen spinat
  • 1 ss smør
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 dl kremfløte
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • smak til med 14 ts revet muskatnøtt

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Kok egg 6-8 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to.
  2. Smelt smøret i en kjele, rør i tint hakket spinat, hvitløk og fløte. Gi et raskt oppkok. Smak til med salt, pepper og litt muskat.
  3. Legg spinat på et fat med smilende egg oppå.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.