Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Egg cocotte
På MatStart kan barna lage egg i form Besøk matstart.no

Egg cocotte

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 ss margarin til smøring
  • 1 dl revet hvitost
  • 4 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 4 stk. egg
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 4 skiver grovt brød
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bakte egg, eller Oeufs en Cocotte, er en elsket fransk klassiker. Server egg cocotte med ristet brød, og du har et fantastisk lite lunsjmåltid.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 ss margarin til smøring
  • 1 dl revet hvitost
  • 4 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 4 stk. egg
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 4 skiver grovt brød

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 220°C.

trinn du kan merke av

Egg cocotte smaker ekstra godt med litt hakkede grønnsaker, sopp eller skinke.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Visste du dette om egg?

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 18.04.2024 21:47:00