Burritos med kjøttdeig av svin

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Burritos er superpopulært! Med kjøttdeig av svin får du en litt magrere variant som er kjapp å lage og som både store og små ganske sikkert vil juble for.

Ingredienser

6
Porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 glass tacosaus , liten
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
  • 1 dl hvitost
  • 6 stk hvetetortilla

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 225 °C.
  1.  Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin/olje. Tilsett tacosausen. Kok i noen minutter og tilsett mais.
  2. Legg noen skjeer av kjøttdeigblandingen på hver tortilla og rull sammen. Legg dem med skjøten ned på et smurt stekebrett eller i en ildfast form.
  3. Dryss over revet ost og gratinér burritos i ovnen i ca. 5-6 minutter til osten har smeltet.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.