Bagel med brie og skinke

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Bagels er et morsomt, saftig og veldig godt bakverk som får en snarvisitt i kokende vann før det bakes ferdig i ovn. Hullet i midten av bagelsene er designet for at man skal kunne binde flere av dem sammen med et fint tau, og dermed enkelt bringe dem med seg. Brie, skinke og bringebær er kjempegodt som pålegg.

Ingredienser

  • 1 stk bagel
  • 2 ss kremost naturell
  • 50 g ruccula
  • 70 g brie
  • 3 skiver kokt skinke
  • 50 g bringebær

Slik gjør du

  1. Bruk en brødkniv og skjær bagelen i to på langs. Smør hver halvdel av bagelen med kremost.
  2. Legg ruccola på bunnen og følg på med skiver av brie, kokt skinke og bringebær. Legg bagel-toppen på.

Denne bagelen egner seg ypperlig til matpakka eller til å ta med seg ut på tur.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.