Asiatisk salat med medisterkaker

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Medisterkaker til overs? Bruk de i en spennende asiatisk salat!

Ingredienser

  • 8 stk medisterkake
  • 150 g sukkererter
  • 10 stk cherrytomat
  • 2 stk
  • 1 stk kinakål
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk rød chili
  • 3 stk vårløk
  • 50 g usaltede peanøtter
  • 8 ss teriyakisaus

Slik gjør du

  1. Skjær medisterkaker, sukkererter og tomater i mindre biter. Riv gulroten på rivjern eller skjær i tynne strimler.
  2. Fjern de ytterste bladene på kinakålen og skjær den i så tynne strimler som mulig fra topp til bunn.
  3. Skrell rødløk, del den i i to og skjær tynne båter. Skjær chili og vårløk i små biter.
  4. Ha alt i en bolle og bland godt, hakk peanøtter grovt og strø dem over salaten rett før servering.

 Server salaten med teriykaisaus.   

Teriyakisausen kan kokes opp sammen med knust hvitløk, ingefær og litt chili for å få litt ekstra god smak.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.