Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Trinidad pelau

Trinidad Pelau fra Trinidad

Ingredienser

porsjoner
  • 450 g bog av storfe uten ben (grytekjøtt), i små biter
  • 3 ss brunt sukker
  • 3,5 dl vann
  • 3,5 dl ukokt naturris
  • 2,5 dl kokosmelk
  • 2,5 dl hakkede gulrot
  • 2,5 dl frosne erter
  • 3 ss hakket bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Maten i Trinidad & Tobago er sterkt krydret og serveres ofte med ris eller bønner som tilbehør. Matkulturen er sterkt preget av den flerkulturelle befolkningen, en blanding av indisk og afrikansk mat.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 450 g bog av storfe uten ben (grytekjøtt), i små biter
  • 3 ss brunt sukker
  • 3,5 dl vann
  • 3,5 dl ukokt naturris
  • 2,5 dl kokosmelk
  • 2,5 dl hakkede gulrot
  • 2,5 dl frosne erter
  • 3 ss hakket bladpersille

Slik gjør du

  1. Smelt sukker i en stor kjele på medium varme til sukkeret begynner å karamellisere seg.
  2. Rør inn kjøtt og stek det til alt har blitt brunt.
  3. Hell i vann, ris, kokosmelk, gulrøttene og la det koke opp.
  4. Legg på lokk og la det småkoke til risen er ferdig, ca. 25 minutter. Ha i ertene når det er ca. 5 minutter igjen av koketiden. Strø over hakket persille til slutt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 20.04.2024 13:11:59