Toast med egg og asparges

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Toast er løsningen på god og rask mat. Denne oppskriften med smilende egg og asparges blir nok en ny favorittløsning!

Ingredienser

  • 4 skiver surdeigsbrød eller annet brød
  • 24 stk grønn frisk asparges
  • 8 stk egg
  • 2 ss olivenolje til brødskivene
  • 1 ss olivenolje til steking
  • 50 g revet parmesan
  • 1 ts kvernet salt
  • 12 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Kok romtempererte egg i fem minutter. Avkjøl eggene i kaldt vann i noen minutter. Skrell og legg på papir. 
  2. Kutt vekk den nederste delen av aspargesene og stek dem i varm panne sammen med litt olivenolje til de har fått fin farge. Smak til med salt og pepper. Sett til side.
  3. Fordel olivenolje over skivene og rist dem i ovnen på 200 °C i ca. 4 minutter.
  4. Ha asparges på toastene, dryss parmesan over og topp med eggene.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.