Texburger

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Hamburgeren er tysk. For over hundre år siden, da noen slaktere fra Hamburg emigrerte til Amerika, ble hamburgeren kjent. Texburgeren er ”spicet” opp med chili.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 2 ss chilisaus
  • 14 stk finhakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 stk finhakket vårløk

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Kna kjøttdeigen godt sammen med de andre ingrediensene. Form til burgere og grill dem i et par minutter på hver side.

Burgeren kan serveres i hamburgerbrød med salat eller sammen med tortillachips og en mexicansk salat med mais, paprika og brune bønner.

I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.