Taquitos - tacoruller

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Fyll tortillalefser med noe godt, rull dem sammen og ha dem på en varm grill i et par minutter før du skal spise. Dette er en super måte å få brukt opp «tiloversmat» på. I disse har vi terninger av grillede sommerkoteletter, ost, løk og krydder. Perfekt som velkomstmat eller venterett.

Fyll tortillalefser med noe godt, rull dem sammen og ha dem på en varm grill i et par minutter før du skal spise. Dette er en super måte å få brukt opp «tiloversmat» på. I disse har vi terninger av grillede sommerkoteletter, ost, løk og krydder. Perfekt som velkomstmat eller venterett.

Ingredienser

  • 3 stk sommerkoteletter (ferdig stekt)
  • 1 stk løk
  • 1 ss olje
  • 200 g revet hvitost
  • 2 ts tacokrydder

  • 8 stk medium hvetetortilla

Hvitløksdressing:

  • 12 boks lettrømme
  • 2 båt hvitløk
  • 12 ts salt

Slik gjør du

  1. Finhakk hvitløk og bland med rømme og salt. Sett dressingen kaldt.
  2. Fjern ben fra kotelettene og skjær kjøttet i små terninger.
  3. Finhakk løk og stek i varm panne med olje til den er blank. Bland løken med kjøtt, ost og krydder i en arbeidsbolle.
  4. Fordel blandingen på midten av hver tortilla og rull dem tett sammen. Legg skjøten ned og gi hver rull et lett press. På den måten vil de holde bedre på fasongen under grilling.
  5. Grill taquitosene på direkte varme i et halvt minutt på hver side. Grill dem videre på indirekte varme (kaldere sone på grillen), legg på lokk og la dem bli gjennomvarme, ca. 3 minutter.

Server taquitos med hvitløksdressing og noen båter lime. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.