Syltet agurk med chili

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Agurksalat er en av de gode gamle klassikerne. Vi har spicet den litt opp. Denne akursalaten passer til sommerens grillede kylling eller annen grillmat.

Ingredienser

  • 1 dl vann
  • 1 dl riseddik
  • 50 g sukker
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk agurk

Slik gjør du

1. Kok opp eddik, vann og sukker. Avkjøl laken.
2. Skjær agurken i tynne skiver, bruk gjerne en osthøvel. Skjær chili i tynne skiver. Bland begge deler i en bolle. 3. Hell over laken, dekk til bollen og la salaten stå slik frem til servering.
4. Oppbevares kjølig i en tett beholder. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.