Spyd med svinefilet og scampi

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Hvis du begynner å bli lei av de vanlige pølsene og burgerene, kan det være godt å prøve seg med et grillspyd på grillen. Her er en variant med svinefilet og scampi. En utrolig god kombinasjon.

Ingredienser

  • 600 g indrefilet av svin
  • 12 stk scampi

Marinade:

  • 5 ss søt soyasaus (kecap manis)
  • 12 ss salt soyasaus
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss søt chilisaus
  • 12 ts pepper

Slik gjør du

  1. Bland ingrediensene til marinaden. Skjær kjøttet i tynne skiver, ca 3 cm brede.
  2. Tre svinekjøttskivene på trespyd og sett en scampi på enden av spydet. Pensle marinaden på. Pass på at du legger trespydene i vann ca. 15 minutter før de skal brukes, ellers har de lett for å ta fyr på grillen. 
  3. Grill spydene 3-4 minutter på hver side. 

Server grillspydene med salat og dressing.

Du kan også kjøpe ferdig marinade i butikken.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.