Spicy coleslaw

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Coleslaw er klassisk tilbehør til grillet kjøtt og annen grillmat. I denne oppskriften har vi brukt spisskål, ananas og vårløk - og gitt dressingen en spicy vri! Hot, friskt og godt!

Ingredienser

  • 1 stk spisskål
  • 12 stk frisk ananas
  • 2 stk vårløk
  • 2 dl rømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss chilipasta (sambal oelek)
  • saft av 14 stk sitron
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Snitt spisskål i tynne strimler, bruk gjerne en ostehøvel eller grønnsaksskreller til denne jobben. 

2. Skjær ananas i små terninger, finsnitt vårløk. 

3. Bland sammen en dressing av rømme, majones, sambal oelek, sitronsaft og bladpersille i en middels stor bolle. Smak til med salt og pepper. 

4. Vend kål, ananas og vårløk i dressingen. 

Server den spicy coleslawen til grillet flintstek, eller annet grillet svinekjøtt.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.