Smørbrød med fiken og spekeskinke

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Fruktkjøttet til fiken er mykt, saftig og fullt av små spiselige kjerner, det smaker søtt og syrlig med en anelse av nøttesmak. Fiken og spekeskinke er utrolig godt sammen og retten er latterlig enkel. Ta gjerne med deg smørbrødet som niste på stranden eller på tur i skogen.

Ingredienser

  • 6 skive spekeskinke
  • 2 skive brød (helst solsikkebrød)
  • 2 stk frisk fiken
  • 4 stk dadler
  • 8 blad frisk basilikum
  • 20 g parmesan

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Klem forsiktig i stykker en fiken slik at den åpner seg. Del dadlene i fire. Fordel fiken og dadler på brødskivene og legg over basilikumblader.

2. Legg på spekeskinke og riv over flak av parmesan.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.