Sitronmarinerte lammekoteletter

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Over 60 min

Lammekjøtt har mye egensmak, men for å variere litt kan det være gøy å marinere kjøttet. Sitron og friske urter passer utmerket til lammekjøtt.

Ingredienser

  • 1 kg lammekotelett
  • 1 dl olivenolje
  • 12 stk sitron
  • 12 dl friske urter
  • 1 ss revet sitronskall
  • 1 ts salt
  • 12 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland olivenolje med sitronsaft, finhakkede urter og revet sitronskall. Hell marinaden i en ildfast form eller i en tett plastikkpose.
  2. Legg i lammekotelettene og la det stå kjølig i 2-3 timer, eller lengre. Vend på posen av og til.
  3. Dryss over salt og pepper og legg lammekotelettene på varm grill.
  4. Grill kotelettene i 6-7 minutter. La dem hvile litt før servering.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.