Sennep- og rosmarinmarinade

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne marinaden med sennep og rosmarin passer godt til alle typer kjøtt.

Ingredienser

  • 2 ss finhakket frisk rosmarin
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 stk finhakket sjalottløk
  • 5 stk knuste einebær
  • 1 ss finrevet sitronskall
  • 12 dl tørr vermouth
  • 12 dl sitronsaft
  • 12 dl olivenolje
  • 12 dl dijonsennep
  • 12 dl japansk soyasaus
  • 1 ss chilisaus

Slik gjør du

  1. Bland alle ingredienser til marianden. Ha kjøtt og marinade i en plastpose. Knyt posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap et par timer, helst over natten.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.