Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Høy sandwich med posjert egg

Sandwich med posjert egg

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. egg fersk, kjøleskapskaldt
  • 1 l vann
  • 0,5 ts eddik, 7 %
  • 0,5 ts salt
  • 2 skiver brød
  • 2 ts lettrømme
  • 0,25 stk. hjertesalat eller liten nykål
  • 1 ts olivenolje
  • 2 ss hakket frisk dill
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En skikkelig digg sandwich med spekeskinke og posjert egg. Matluksus som kan passe akkurat når det passer deg.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. egg fersk, kjøleskapskaldt
  • 1 l vann
  • 0,5 ts eddik, 7 %
  • 0,5 ts salt
  • 2 skiver brød
  • 2 ts lettrømme
  • 0,25 stk. hjertesalat eller liten nykål
  • 1 ts olivenolje
  • 2 ss hakket frisk dill

Slik gjør du

  1. Kok opp vann med eddik og salt. Senk varmen så det ikke fosskoker. Knekk egg i en kopp og la det gli forsiktig ned i vannet. La egget stivne i vannet i 4-5 minutter, og løft det forsiktig over i kaldt vann. Fjern gjerne løs eggehvite så egget ser pent ut.
  2. Hakk salaten fint og bland sammen med olje og hakket dill. Smør brødskivene med rømme og legg på salatblandingen. Drypp over litt olivenolje og krydre forsiktig med salt og pepper. Legg på spekeskinkeskivene og plasser det posjerte egget på toppen. Legg på en skive brød over egget.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block posjert egg

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 18.04.2024 04:09:32