Salsapølse

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Salsapølse er en frekk og krydret pølse. Den passer perfekt til kvelder ved grillen eller ved sommerens hagefester som en oppkvikkende forrett.

Ingredienser

  • 4 stk ostepølse eller andre krydderpølser
  • 1 glass salsa
  • 8 skive bacon

Epleraita:

  • 2 ts sennepsfrø
  • 1 ts olje
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 ss hakket frisk mynte
  • 1 stk grønt eple
  • 1 ts salt

  • 4 stk pølsebrød

Slik gjør du

  1. Fres sennepsfrø i olje på sterk varme til frøene begynner å poppe. Bland frøene sammen med yoghurt, mynte, finhakket eple og salt. La raitaen stå og trekke smak.
  2. Skjær et langt snitt på langs av pølsa og fyll med salsa. Surr rundt bacon slik at salsaen holder seg på plass.
  3. Grill pølsa i 3-4 minutter på hver side. Snu ofte.

Server salsapølse med pølsebrød og epleraita.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.