Salat med lammerull og bringebærdressing

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Lammerull egner seg til mer enn pålegg, og smaker nydelig i denne salaten med en frisk dressing av bringebæreddik og olivenolje.

Ingredienser

  • 200 g lammerull
  • 12 stk rød lollo salat
  • 12 stk agurk
  • 12 stk purre
  • 12 stk rødløk
  • 50 g kantarell
  • 8 stk rød cherrytomat
  • 1 boks hermetisk babymais
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss bringebæreddik
  • 12 ts grovmalt pepper
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Skjær salat i strimler. Agurk, løk, purre, lammerull og kantareller skjæres i biter. Bland sammen.
  2. Del cherrytomatene i to, og anrett i salaten sammen med minimais og lammerull. Pynt med finhakket gressløk.
  3. Lag dressing av olivenolje og bringebæreddik. Smak til med grovmalt pepper. Dressingen blandes sammen og helles over salaten.

 Server med ferskt olivenbrød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.