Salat med fenalår og blåmuggost

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er en salat for livsnytere som vil kombinere fyldige smaker. Spekemat gjør seg utmerket i salater med sin litt salte, fyldige smak og kompletterer den karateristiske smaken hos blåmuggost.

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 200 g fenalår
  • 12 stk sukkererter
  • 12 stk grønn frisk asparges , mini
  • 12 stk physalis
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 8 stk valnøttkjerner
  • ca. 80 g blåmuggost
  • 3 ss rødvinseddik

Slik gjør du

  1. Del sukkererter og asparges i to. Gi dem et oppkok i lettsaltetvann og avkjøl.
  2. Del physalis i to og bland med sukkererter, asparges, salat og valnøtter i en bolle.
  3. Smuldre opp blåmuggosten i litt rødvinseddik og bland inn i salaten.

Server med godt brød til.

 

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.