Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rødvinsmarinade

Rødvinsmarinade

Ingredienser

porsjoner
  • 4 ss rødvin
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss tørket rosmarin
  • 2 stk. laurbærblad
  • 3 stk. knuste grønne pepperkorn
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det finnes mange varianter av rødvinsmarinader. Her er en med hvitløk, rosmarin og grønn pepper. Det viktigste i en marinade er olje, noe syrlig og krydder eller urter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 ss rødvin
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss tørket rosmarin
  • 2 stk. laurbærblad
  • 3 stk. knuste grønne pepperkorn

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene i en plastpose og legg i kjøttet.
  2. La kjøttet trekke i marinaden minst 1 time. Vend på posen av og til.
  3. Ta kjøttet ut av posen, tørk det litt med et kjøkkenpapir og grill etter oppskrift.

Egner seg til biff, lamme- eller svinekjøtt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 18.04.2024 13:13:09