Reinsdyrsmørbrød med kantareller

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Har du stek til overs etter gårsdagens middag? Å lage seg et smørbrød på ”tiloversmaten” er en riktig så økonomisk og fabelaktig måte å lage nok et velsmakende måltid på!

Ingredienser

  • 1 skive brød
  • 12 ss smør
  • 1 blad rød lollo salat
  • 1 blad hodesalat
  • 2 skive reinsdyrstek eller reinsdyrroastbiff
  • 50 g kantarell
  • 2 ss smør
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 ss ripsgelé

Slik gjør du

1. Stek kantarellene i varm panne med smør, og krydre med salt og pepper.

2. Smør brødskiven med smør. Legg på salat, skiver med reinsdyrstek, kantareller og ripsgelé. Pynt gjerne med en fin urt.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.