Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrsmørbrød med kantareller

Reinsdyrsmørbrød med kantareller

Ingredienser

porsjoner
  • 50 g kantarell , eller annen sopp
  • 1 stk. sjalottløk
  • 2 ss smør til steking
  • 1 skive grovt brød
  • 0,25 pose blandet babybladsalat
  • 1 ss kremost med pepper
  • 2 skiver reinsdyrstek eller reinsdyrroastbiff
  • 1 ss rips- eller rognebærgelé
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du stek til overs etter gårsdagens middag? Å lage seg et smørbrød med reinsdyrstek er en flott måte å bruke opp rester på, og en perfekt måte å lage nok et velsmakende måltid!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 50 g kantarell , eller annen sopp
  • 1 stk. sjalottløk
  • 2 ss smør til steking
  • 1 skive grovt brød
  • 0,25 pose blandet babybladsalat
  • 1 ss kremost med pepper
  • 2 skiver reinsdyrstek eller reinsdyrroastbiff
  • 1 ss rips- eller rognebærgelé

Slik gjør du

  1. Rens sopp og løk. Finhakk løken og del eventuelt soppen i mindre biter.
  2. Stek sopp og løk i en varm panne med litt smør til det er gyllent. Krydre med salt og pepper, og ha i grovhakket persille.
  3. Stek brødskiven i resten av smøret og legg den over på et ark kjøkkenpapir slik at fettet renner av.  
  4. Smør kremost på skiven, legg på salat og tynne skiver av reinsdyrstek. Topp med den stekte sopp- og løkblandingen. Server gjerne med gelé.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Suksess med sopp

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 19.04.2024 10:42:45