Quesadilla med kjøttdeig og mais

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Har du rester igjen etter tacomiddagen? Fordel dem mellom to tortillalefser og lag quesadilla! 

Ingredienser

  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 stk maistortilla eller hvetetortilla
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 dl hermetiske maiskorn
  • 1 dl salsa , gjerne sterk

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene halvdelen av lompene. Brett den andre halvdelen over og klem godt sammen.
  2. Stek dem i en tørr stekepanne på sterk varme i 2 minutter på hver side.
  3. Del hver quesadilla i 4 snipper. Server dem med en skål salsa ved siden av.
I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.