Pytt i panne med reinsdyrskav

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er vidde-versjonen av pytt i panne: Kjøtt med løk og potet. Det enkle er ofte det beste. Her er en herlig panne reinsdyrskav med rødløk og stekt potet. Kos deg!

Dette er vidde-versjonen av pytt i panne: Kjøtt med løk og potet. Oppskrift på en herlig panne reinsdyrskav med rødløk og stekt potet.

Ingredienser

  • 500 g reinsdyrskav (evt. reinsdyrhakk)
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 stk grovhakket rødløk
  • 8 stk kokt potet i terninger
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 4 ss ripsgelé

Slik gjør du

1. Stek reinsdyrskav raskt i flere omganger i en varm stekepanne med litt margarin. Legg kjøttet til side.

2. Fres potetterninger i stekepannen med litt margarin til de får en fin og gyllen farge. Ha i rødløk, skav og timian. La det steke et par minutter. Krydre med salt og pepper.

Server pytt i panne med ripsgelé.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.