Potetvafler

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Visste du at vafler like gjerne kan serveres som en liten smårett? Vi byr på potetvafler med stekt bacon, rucculasalat og en liten rømmeklatt.

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 4 dl melk
  • 2 dl hvetemel
  • 1 dl potetmel
  • 1 ts salt
  • 1 ts bakepulver
  • 3 ss smeltet smør
  • 5 stk potet

Tilbehør:

  • 200 g stekt bacon
  • 2 dl ruccula
  • 12 stk rødløk
  • ca. 112 dl lettrømme

Slik gjør du

1. Bland alle ingrediensene til vaffelrøren.

2. Skrell potetene og riv dem på et grovt rivjern. Klem ut vannet og bland de revne potetene i røren. La røren svelle i 15 minutter. Rør i den av og til slik at ikke potetene blir misfarget.

3. Stek potetvaflene ved god varme.

Server med salat, sprøstekt bacon og en klatt rømme.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.