Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølser på grillen

Pølser på grillen

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. grillpølse eller løkpølse, bratwurst, ostepølse, pepperpølse
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er lurt å lage noen snitt i skinnet på pølsene før de grilles, dette forhindrer at pølsene sprekker. Pølser trenger generelt kort grilltid og er ferdige på et blunk! Grillpølser er uten skinn og behøver ikke å snittes.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. grillpølse eller løkpølse, bratwurst, ostepølse, pepperpølse

Slik gjør du

1. Skjær skråsnitt i pølsene med skinn. Da unngår du at de sprekker.

2. Pølsene grilles til de er pent gylne rundt det hele, ca 2-3 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB13 25.04.2024 02:09:41