Pølse med reddik- og agurksalat

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Grillede snadderpølser! Server i grillet brød med snøfrisk, toppet med reddik- og agurksalat. Deilig, friskt og lekkert!

Ingredienser

  • 4 stk snadderpølse
  • 4 stk pølsebrød
  • 1 boks snøfrisk med pepper

topping:

  • 5 stk reddik i tynne skiver
  • 13 stk agurk i tynne skiver
  • 14 stk rødløk i tynne skiver
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • 1 ss eplecidereddik
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss honning
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Kutt grønnsaker. Visp eplecidereddik, olivenolje og honning sammen i en liten bolle, eventuelt rist det sammen i et glass. Smak til med salt og pepper, og hell blandingen over grønnsakene. La det trekke smak i minst 1 time.

2. Skjær 2-3 små snitt på hver side av pølsene og legg dem på grillen. Grill pølsene til de er pent gylne rundt det hele, ca. 2-3 minutter.

3. Varm pølsebrød på grillen. Smør snøfrisk på pølsebrødene, legg i pølsene og topp med reddik- og agurksalat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.